Principalul rol în cadrul complexului nostru îl joacă bineînțeles restaurantul, împreună cu toate spațiile care aparțin de acesta.

Deși cu un început timid în anul 2007, în prezent putem afirma faptul că ne-am dezvoltat alături de oamenii pe care, zi de zi, i-am primit în casa noastră.

Suntem bucuroși, iată, că de aproape un deceniu, ne întâmpinăm clienții cu preparate gustoase, în porții generoase și la prețuri accesibile, tocmai pentru a satisface dorințele tuturor celor care ne pășesc pragul și care aleg să revină de fiecare dată cu drag.

Fie că aveți o întâlnire de afaceri, o masă în familie, o aniversare cu prietenii sau pur și simplu doriți să serviți prânzul ori cina, la noi veți găsi întotdeauna soluții avantajoase pentru o experiență plăcută și reușită.

În sezonul rece, restaurantul funcționează în cele 2 spații individuale- primul situat la parter, cel de-al doilea în clădirea distinctă de formă circulară.

Pe timpul verii, restaurantul se deschide spre exterior prin terasele mari și aerisite și comunică în plină armonie cu natura.

Amplele spații verzi, atent amenajate și în permanență îngrijite, completează tabloul oazei de relaxare.

Pentru informații și rezervări, vă invităm să ne contactați la: 0755 886 886.

Vă mulțumim!

Vezi Meniul