Despre noi

Ne dăm silința întotdeauna ca toți clienții noștri să fie uimiți și mulțumiți după fiecare vizită!

Povestea noastră

Principalul rol în cadrul complexului nostru îl joacă bineînțeles restaurantul, împreună cu toate spațiile care aparțin de acesta.

Deși cu un început timid în anul 2007, în prezent putem afirma faptul că ne-am dezvoltat alături de oamenii pe care, zi de zi, i-am primit în casa noastră.

Suntem bucuroși, iată, că de aproape un deceniu, ne întâmpinăm clienții cu preparate gustoase, în porții generoase și la prețuri accesibile, tocmai pentru a satisface dorințele tuturor celor care ne pășesc pragul și care aleg să revină de fiecare dată cu drag.

 

Fie că aveți o întâlnire de afaceri, o masă în familie, o aniversare cu prietenii sau pur și simplu doriți să serviți prânzul ori cina, la noi veți găsi întotdeauna soluții avantajoase pentru o experiență plăcută și reușită.

În sezonul rece, restaurantul funcționează în cele 2 spații individuale- primul situat la parter, cel de-al doilea în clădirea distinctă de formă circulară.

Pe timpul verii, restaurantul se deschide spre exterior prin terasele mari și aerisite și comunică în plină armonie cu natura.

Amplele spații verzi, atent amenajate și în permanență îngrijite, completează tabloul oazei de relaxare.

Pentru informații și rezervări, vă invităm să ne contactați la: 0755 886 886.

Vă mulțumim!

Serviciile noastre

Îți oferim servicii profesionale și produse premium. Creativitatea și calitatea serviciilor reprezintă punctul nostru forte. Suntem o echipă dedicată și ne respectăm promisiunile făcute.

Restaurant

Întotdeauna folosim ingrediente alese cu grijă de către bucătarii noștri talentați pentru a pregăti cu multă pasiune cele mai gustoase preparate culinare.

Citește mai mult

Evenimente

Atunci când două suflete se găsesc, emoția întâlnirii se sărbătorește așa cum se cuvine, iar la noi știm exact cum să vă organizăm nunta în așa fel încât să fiți fără griji, liberi să vă bucurați de această zi atât de specială!

Citește mai mult

Corporate

Daf Events este locul perfect pentru organizarea unui eveniment corporate. Spațiul este generos, facilitățile sunt pe măsură, echipa este bine pregătită, iar recomandările spun că suntem alegerea ideală!

Citește mai mult

Pizzerie

Vă așteptăm să pășiți în tărâmul în care fastul aromelor inconfundabile se îmbină armonios cu gustul cuceritor.

Citește mai mult

Gelaterie

Pentru o gelaterie, atractivitatea, varietatea și inovațiile reprezintă cheia succesului, iar prin gama de ingrediente și echipamente pe care le oferim, garantăm atingerea acestor cerințe.

Citește mai mult

Beauty

Specialiștii noștri vă vor demonstra că stăpânesc perfect metodele de a vă face să străluciți, să fiți speciali, să uitați de stres și să redeveniți plini de viață. Apelați la noi pentru a vă remodela frumusețea și pentru a regăsi magia unei imagini perfecte.

Citește mai mult

Fitness

Deținem un echipament inovativ ce poate fi utilizat cu maximă eficiență în atingerea oricăror obiective.

Citește mai mult

Fotbal

Momentele petrecute cu prietenii sunt unice, așadar, un meci distractiv și antrenant, se va potrivi de minune.

Citește mai mult

Squash

Unul dintre cele mai noi sporturi adoptate de România în ultimii ani este squash-ul. Acesta este o activitate sportivă asemănătoare tenisului de câmp, însă impune mai multă rapiditate din partea jucătorilor.

Citește mai mult