Bar & Games

Alege să îți petreci o după-amiază plăcută ori o seară de neuitat alături de DAF Junior, în cadrul locației Bar&Games. Pe lângă bar și cafenea, vă puteți bucura împreună cu prietenii de o partidă de bowling, biliard sau darts și bineînțeles puteți opta pentru jocurile de societate în timp ce vă savurați băutura favorită.

Fie că doriți să aniversați un eveniment deosebit sau pur și simplu să organizați o ieșire pe cinste, noi vă punem la dispoziție: cinci mese de biliard, cinci aparate de darts, două piste de bowling, peste douăzeci de mese speciale pentru jocuri de societate și numeroase locuri unde puteți socializa și consuma băuturile dorite alături de gustări sau pizza.

Pentru informații suplimentare și rezervări, vă așteptăm să ne contactați la numărul de telefon special destinat acestei zone: 0745.995.477 sau email: contact@dafjunior.ro / dafjuniorsrl@yahoo.com.

 

Luni-Duminică 18:00-01:00

Serviciile noastre

Îți oferim servicii profesionale și produse premium. Creativitatea și calitatea serviciilor reprezintă punctul nostru forte. Suntem o echipă dedicată și ne respectăm promisiunile făcute.

Restaurant

Întotdeauna folosim ingrediente alese cu grijă de către bucătarii noștri talentați pentru a pregăti cu multă pasiune cele mai gustoase preparate culinare.

Citește mai mult

Evenimente

Atunci când două suflete se găsesc, emoția întâlnirii se sărbătorește așa cum se cuvine, iar la noi știm exact cum să vă organizăm nunta în așa fel încât să fiți fără griji, liberi să vă bucurați de această zi atât de specială!

Citește mai mult

Corporate

Daf Events este locul perfect pentru organizarea unui eveniment corporate. Spațiul este generos, facilitățile sunt pe măsură, echipa este bine pregătită, iar recomandările spun că suntem alegerea ideală!

Citește mai mult

Bar & Games

Dăm importanță tuturor vizitelor voastre și considerăm că este
necesar să ne dedicăm întru totul acestora. Așadar, suntem alături de voi și ne dorim ca fiecare moment petrecut la noi să fie relaxant și distractiv.

Citește mai mult

Pizzerie

Vă așteptăm să pășiți în tărâmul în care fastul aromelor inconfundabile se îmbină armonios cu gustul cuceritor.

Citește mai mult

Gelaterie

Pentru o gelaterie, atractivitatea, varietatea și inovațiile reprezintă cheia succesului, iar prin gama de ingrediente și echipamente pe care le oferim, garantăm atingerea acestor cerințe.

Citește mai mult

Beauty

Specialiștii noștri vă vor demonstra că stăpânesc perfect metodele de a vă face să străluciți, să fiți speciali, să uitați de stres și să redeveniți plini de viață. Apelați la noi pentru a vă remodela frumusețea și pentru a regăsi magia unei imagini perfecte.

Citește mai mult

Fitness

Deținem un echipament inovativ ce poate fi utilizat cu maximă eficiență în atingerea oricăror obiective.

Citește mai mult

Fotbal

Momentele petrecute cu prietenii sunt unice, așadar, un meci distractiv și antrenant, se va potrivi de minune.

Citește mai mult

Squash

Unul dintre cele mai noi sporturi adoptate de România în ultimii ani este squash-ul. Acesta este o activitate sportivă asemănătoare tenisului de câmp, însă impune mai multă rapiditate din partea jucătorilor.

Citește mai mult