Cariera

posturi-disponibile

Ești o persoană energică, sociabilă și creativă? Te integrezi ușor într-un grup și ai aptitudini de comunicare și învățare?
Atunci HAI în echipa noastră! Căutăm persoane cu pregătire pe sectoarele Functional Training, Fitness sau Aerobic care să aibă capacitatea de a concepe programele de antrenament, de a iniția membrii clubului și de a-i urmări în executarea exercițiilor și de a realiza sesiunile de antrenament de grup. Sunt necesare: absolvirea unui curs de specializare, cunoașterea limbii engleze nivel mediu, experiența într-un domeniu similar și multă implicare și dedicare 🙂
Și bineinteles, primirea și înregistrarea clienților este foarte importantă. Așa că dacă ești o fată prezentabilă, charismatică, amabilă și resposabilă și ai cunoștințe de operare pe calculator, dar și de limba engleză te așteptăm să ne contactezi!
Te vrem în echipă!!!
Daf Junior Sport
www.dafjunior.ro/sport/
Giroc strada Gloria nr. 5Ne pregatim revenirea cu forte proaspete in super formula din toamna si te asteptam cu entuziasm in noua noastra echipa! Instructor de fitness sau antrenor personal, tu ce preferi?!
Trimite-ne CV-ul tau la adresa de email: contact@dafjunior.ro sau la locatia noastra: Giroc, strada Gloria, nr. 5 pana la 01.09, iar noi te vom contacta!
*Posturi disponibile din septembrie

Daf Junior Sport
Giroc, strada Gloria, nr. 5
contact@dafjunior.ro

posturi-disponibile